امروز: دوشنبه, ۰۳ آذر ۱۳۹۹
کد خبر: 2974
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۷:۰۷

غربال

 

نام شيء: غربال

نام محلي: كمه - (kame)

قدمت: پهلوي

نوع كاربري: معيشت - وسايل پخت و پز

محل نگهداري: موزه مردم شناسي ميمه

توضيحات:

وسيله اي است كه درقديم پس از اينكه خرمن گندم با (چون) خرد شد ودانه به وسيله خرچوب (هرچون) با با د دادن از كاه جدا مي شد (دجه) يا توده گندم پاك شده از كاه را دوباره با غربال هاي مخصوص پاك مي كردند .

بازدید: 930

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید


تلگرام

حاضرین در سایت

ما 13 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آمار و اطلاعات :
بازدید کل : ۹۶۹,۷۵۸ نفر
حاضرین آنلاین : ۱۳ نفر
تعداد کل اخبار : ۸۲۲ مورد
اخبار امروز : ۰ مورد